Side.14 REMA 1000 16.04 - 22.04.2023

REMA 1000 tilbudsavis fra 16.04.2023 Side.14


Nye kartofler i bakke Kl. I, udenlandske 650 g 12.- tomaterne i en 180°C varm ovn i ca. 20 minutter. Giv dem evt. lidt grillvarme til sidst. Tomaterne kan laves i god tid og varmes op igen, når de skal spises. Tomater på stilk Kl. I, udenlandske 10.-PR. ½ KG Vej selv Kalveculotte 7-8 personer Ingredienser: 1 kalveculotte Salt og peber 4-5 kviste frisk timian 2-3 fed hvidløg Ovnbagte tomater: 12-15 modne tomater 1 spsk. olivenolie 1 tsk. balsamicoeddike ½ tsk. salt ½ tsk. sukker Friskkværnet peber Blandede finthakkede krydderurter som f.eks. oregano, merian, timian, rosmarin, salvie og persille Flødekartofler: 1.6 kg kartofler 1 fed hvidløg Ca. 2 spsk. smør Reven muskatnød Flødekartofler: Skræl kartoflerne. Pil og hak hvidløgsfeddet fint. Smør et ildfast fad med en smule af smørret. Skær kartoflerne i tynde skiver og tør dem. Læg kartoflerne lagvis i fadet, drys ost, muskatnød, laurbærblad, salt og peber mellem lagene. Bland mælk og fløde i kog og hæld det over. Fordel resten af smørret over kartoflerne. Tænd ovnen på 180°C. Sæt fadet i ovnen og skru ned på 160°C efter 45 minutter. Lad kartoflerne gratinere i yderligere, ca. 30 minutter. Kødet: Dup culotten tør med køkkenrulle. Rids fedtet og gnid stegen med salt. Varm en pande op ved god varme. Culottesteg med flødekartofler og ovnbagte tomater 1 laurbærblad Salt og peber 60 g reven gruyèreost (eller emmentaler) 6 dl sødmælk 3 dl piskefløde Fremgangsmåde: Ovnbagte tomater: Halver tomaterne og læg dem i et ildfast fad. Bland olie, eddike, salt og sukker. Pensl blandingen over tomaterne. Drys peber og hakkede krydderurter over og sæt Nye kartofler i bakke Kl. I, udenlandske 650 g 12.- 4995tomaterne i en 180°C varm ovn i ca. 20 minutter. Giv dem evt. lidt grillvarme til sidst. Tomaterne kan laves i god tid og varmes op igen, når de skal spises. Tomater på stilk Kl. I, udenlandske 10.-PR. ½ KG Vej selv Læg culotten med fedtsiden nedad på panden og brun den godt på alle sider. Drys med timianblade og peber. Mas de upillede hvidløgsfed og læg dem oven på stegen. Sæt stegen i ovnen til kartoflerne og steg den til centrumtemperaturen er 55-60°C - rød/rosa, 60-65°C - rosa/gennemstegt eller 65-68°C - gennemstegt. Skær stegen for og server med flødekartofler, ovnbagte tomater og evt. en grøn salat. Ca. 800-1400 g PR. ½ KG Partivare 99.90 pr. kg 14 20.00 pr. kg 18.46 pr. kg